WEBINAR OG FOREDRAG

      Digital kunstformidling  Jeg tilbyr webinar, digitale workshops og fysiske foredrag til kunstforeninger og visningssteder som vil lære mer om sosiale medier og digital kunstformidling. Tidligere har jeg samarbeidet med VIKFO - Fylkesorganisasjonen for kunstforeningene i Viken og holdt workshops og foredrag både på Sentralen i Oslo, Mellomstasjonen på Nasjonalmuseet og lokalt for kunstforeningene i Østfold. 


Sosiale medier er et fantastisk redskap til å nå ut til mange og kan brukes både til markedsføring og kunstformidling, men samtidig gjør de noe med vår evne til å tolke informasjon og påvirker oss mer enn vi tror. Vi lever i en tid hvor hvem som helst kan kuratere sitt eget kunstprosjekt og få tusenvis av følgere. Portvaktene forlater portene og ingen vet hva de nye reglene er..


TEMAER/ INNHOLD :

Hvordan kan en kunstforening bruke sosiale medier i sin markedsføring?

Hvordan bygge følgere og skape engasjement?

Hvordan bruke de forskjellige digitale plattformene riktig for å nå rett målgruppe?

Hvordan påvirker sosiale medier vår evne til å tolke informasjon, og hva gjør dette med kunstformidlingen?I 2020 fullførte jeg et toårig masterprogram i museologi ved Universitetet i Oslo. Jeg har fordypning i designkultur, utstillingsproduksjon og digital kunstformidling inkludert i min master og i årene 2019 til 2022 var jeg ansatt som prosjektkoordinator i Nasjonalmuseets Multimedieredaksjon. Jeg jobbet med innholdsproduksjon til museets digitale formidlingsprosjekt i samlingsutstillingen i det nye museumsbygget som åpnet i 2022.


Har du spørsmål om webinar eller foredrag ? Send meg en melding i kontaktskjemaet under 
 
 
 

Workshop på Sentralen 2019 Foto: Linda Cecilie Fevåg

Foredrag  på VIKFOs årsmøte på Mellomstasjonen, Nasjonalmuseet i 2023. Foto: Linda Elizabeth Grey