KURS og WORKSHOPS 

Sommer og høst  2024

 
 
 
 

FAIL AGAIN, FAIL BIGGER - SOMMERKURS I BIG PAINTING

i uke 26 og uke 32 OBS- Ekstrakurs i uke 33


En ukes eksklusiv sommerkurs/maleworkshop i Nesoddparken kunst og kulturnæringssenter for deg som vil lære mer om kreativ akrylteknikk og eksperimentere med store formater.


Kursene blir mandag til fredag i uke 26 (24- 28.juni// FULLT) og i uke 32 ( 5-9.august // obs FULLT)

fra 11.00-16.00 og vil koste kr 6500, inkl alle materialer


På grunn av stor pågang har jeg satt opp et ekstra ukeskurs med samme opplegg  i august uke 33 (12-16.august) 


BIG PAINTING er en egen sjanger og krever helt andre tekniske løsninger enn et mindre format.
Å male på et stort lerret rommer både gylne muligheter og store utfordringer. Et stort maleri fungerer på egne premisser og har sin egen visuelle logikk. Du er nødt til å slippe kontrollen og tillate «det store bildet» å tre frem.
På dette kurset vil du lære teknikker for å tenke «stort» og utforske store flater.


Vi legger prestasjonsangsten til side og bruker en hel sommeruke på fordypning i maling og farger, teknikk og tekstur. Du bygger opp din egen idébank som du kan ta med deg videre i din personlige maleprosess.
Kurset passer for deg med litt erfaring eller som tidligere har tatt kurset Fail Again, Fail Better eller FLOW


MANDAG ~ FREDAG 11.00-16.00   - 

Kun 3 plasser igjen i uke 33 



NYHET!! - FAIL AGAIN / FAIL BETTER NÅ I TROMSØ 27-29.september 


FAIL AGAIN, FAIL BETTER - Velkommen til nytt helgekurs/maleworkshop i lokalene til FRAM elevbedrift, Strandveien 160 i TROMSØ - 


Fredag 27/9- kl 18.00-21.00
Lørdag 28/9 - kl 11.00-17.00

Søndag 29/9  -kl 11.00 - 17.00


Pris kr 4500,- inkl alle materialer.

Kun 10 plasser


På dette kurset får du eksperimentere med ditt unike visuelle uttrykk. Du lærer å oppdage dine egne bilder og utforske ditt kreative potensial på en utradisjonell måte. Vi legger prestasjonsangsten til side, og bruker en hel helg på fordypning i maling, farge, teknikk og tekstur. Du bygger opp din egen idébank og kreative verktøykasse, og får med deg gode tips som du kan ta med deg videre i din personlige maleprosess.

Ingen forkunnskaper trengs. Dette er en workshop som passer for deg som alltid har hatt lyst til å male,- og for deg som har malt en stund men som trenger nye ideer og et spark bak for å komme videre. Personlig korrektur og oppfølging blir gitt, tilpasset ditt nivå.

OBS! Ved påmeldinger til kurs, fyll ut kontaktskjemaet under og vær nøye med å merke din påmelding med hvilket kurs det gjelder