Del denne siden


REFERANSER OG TILBAKEMELDINGER

Jeg har 20 års erfaring som kursleder og lærer i kunstfag.

Lærerollen er en sterk del av meg, og jeg elsker å undervise, både barn og voksne. Å oppleve energien som oppstår i et kreativt rom hvor flere jobber sammen er fantastisk.

Jeg er så takknemlig  for alt jeg får lov til å lære av mine elever.

Jeg har verdens beste jobb !

Her er tilbakemeldinger fra noen av mine kursdeltagere: 

"Tusen takk for en fantastisk helg! Anbefales til alle som drømmer om å male, eller få ny inspirasjon som kunstner eller i livet generelt"

Silje Katinka Jansen

"Takk for en flott helg fullstappet av inntrykk og inspirasjon! Hele opplegget ditt var over all forventning ( og forventningene var høye!) Gleder meg til å ta i bruk det jeg lærte og håper det blir flere anledninger til å lære mer og høste inspirasjon."


Grete Edholm

"Takknemlig for workshops med Vibeke, hvor jeg har fått vekket en skapende evne jeg bruker på mange områder i livet. Med varme, innsikt, humor og kunnskap har prosessen vært et vidunderlig mål."

Marita Meikjær

"Vibeke har en egen evne til å få deg til å formidle stemning og tilstedeværelse i ditt eget maleri. Hun trekker ut uante ressurser og informasjon på en svært kreativ og morsom måte. Jeg har vært så privilegert å ha hatt henne som lærer og inspirator, og vet at hun leverer til hver og en især. Alle får en fantastisk reise i eget uttrykk. En svært dyktig og kunnskapsrik kunstner. " 

Annett Sturk

"Vibeke er en fremragende kursholder som er svært kunnskapsrik og kreativ. Jeg har hatt gleden av å være med på fler av hennes kurs, og anbefaler det på det på det varmeste. Annerledes og berikende."

Hege Fruseth

"Jeg hadde den glede å få delta på et malerkurs hos Vibeke høsten 2013. Jeg var nybegynner og følte meg umiddelbart og faglig svært godt ivaretatt. Jeg var usikker, men gjennom øvelsene og Vibekes gode veiledning, ble jeg tryggere og sterkere. Hun er en fantastisk god pedagog, utfordrer, styrer godt , gir saklig og betryggende oppfølging. Gjennom kurset fikk vi snuse på flere teknikker; blindtegning, venstrehåndstegning, forskjellige blandinger av maling, tekstiler, strukturer, mønstre og det vi ønsket å bruke i egne produkter. Kurset var spennende og variert,Vibeke var og er en utrolig inspirator og lærer.  Jeg gikk ut av kurset med ny innsikt og kunnskap om noe jeg ikke hadde særlig kjennskap til tidligere. Takket være en super pedagog har jeg fortsatt å bruke disse nye teknikkene i egne prosjekter, undervisning og arbeider. "

Gro Bergsland

«Vibeke sitt tegnekurs er bra!» Hilsen Oskar 11 år 😊

«Vibeke sitt tegnekurs er bra!» Hilsen Oskar 11 år 😊