SOMMERKURS FOR BARN I NESODDPARKEN

Nye sommerkurs i 2019

 

Hver sommer siden 2013 har Vibeke Lunel holdt sommerkurs i tegning og maleri for barn. Kurset går over en uke mandag til fredag, i første og siste uke av sommerferien. For barn i alderen 7-12 år som liker å tegne og male.

Vi har et eget stort atelier i Nesoddparken kunst og kulturnæringssenter, men er været strålende jobber vi også ute i den vakre parken. Kurset varer fra kl 10.00 til 14.00 hver dag, med en god lunsjpause midt på dagen. Vi følger et pedagogisk opplegg som er påbyggende, men tar oss også god tid til lek og fritegning..det er jo sommerferie! 

Hvert kurs avsluttes med en egen liten utstilling med høytidelig vernissage for familie og venner. Alle barn som går på sommerkurs får også delta på BARNAS HØSTUTSTILLING i Galleri Vanntårnet under Nesodden kommunes kulturfestival Kulturisten Junior.

I år holdes sommerkursen i uke 26, uke 32 og uke 33

Pris kr 2000,- påmelding/spørsmål sendes til vibekelunel@gmail.com

Barna får også invitasjon til å bli juniormedlem i Nesodden Kunstforening med eget medlemskort og medlemsfordeler. Medlemskapet er gratis.

I 2014 mottok Vibeke Nesodden kommunes KULTURPRIS  for sitt arbeid med å formidle kunst til barn og ungdom.

- Juryens begrunnelse:  " Vibeke Lunel har gjennom en årrekke utvist en enestående kreativitet i sin formidling av estetiske verdier til barn og unge. Gjennom sine egendefinerte pedagogiske prinsipper har hun evnet å åpne ukjente rom som har bidratt til å gi unge sinn nye opplevelser."

  

Om stedet se www.nesoddparken.no 

Sommerkurs i Nesoddparken i uke 26 og 32

BARNAS HØSTUTSTILLING 2016